Ring op maat - FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Voordat u uw ring opstuurt of langs brengt om het groter of kleiner te laten maken, heeft u vast nog wat vragen aan ons. Daarom beantwoorden wij hier al de meest gestelde vragen. Heeft u toch nog een andere vraag? Stel die dan gerust per chat, per e-mail.

Om de ringmaat exact op te meten krijgt u van ons de Ring op Maat Meter. Dit is een handig tooltje dat eruit ziet als een tiewrap met maataanduiding en een klein vergrootglas.

Schuif de Ring op Maat Meter om de vinger waar de ring om moet passen en stel de maat bij tot het strak en comfortabel zit. De maat die u via het vergrootglas kunt aflezen, is uw ringmaat. Controleer of het nu nog van uw vinger afschuift, zonder van maat te veranderen. Klopt het? Vermeld dan de ringmaat op het formulier welke u heeft ontvangen, deze stuurt u samen met uw ring mee terug.

De Ring op Maat Meter wordt samen met de uitleg en het verpakkingsmateriaal voor uw ring toegestuurd na de betaling van het vergroten of verkleinen.

Heeft u de maat opgenomen, dan kunt u de ring laten ophalen door UPS of de ring zelf bezorgen. In beide gevallen moet u het eerst aanmelden via onze website zodat er een afspraak kan worden gemaakt waarop u kunt langskomen of wanneer UPS bij u de ring komt ophalen.
Wordt uw ring opgehaald, verpak deze dan in de daarvoor bestemde verpakking en zorg dat de ring verzekerd is tijdens het transport. Het verzenden vanaf uw adres naar Ring op Maat valt nadrukkelijk niet onder onze verzekering. De verzekering voor het transport naar Ring op Maat is geregeld via UPS.

U ontvangt van Ring op Maat verpakkingsmateriaal dat u kunt gebruiken om de ring veilig te kunnen laten bezorgen.

De ring moet verpakt worden in het daarvoor bestemde verpakkingsmateriaal. Hierbij vindt u ook een formulier met daarop uw naam en adresgegevens, u hoeft alleen nog maar de juiste ringmaat in te vullen. De Ring op Maat Meter mag u houden en hoeft niet mee teruggestuurd.

Een ring groter maken kost € 57,75. Dit is ongeacht het formaat van uw ring en hoeveel de ring groter gemaakt moet worden. Alle bedragen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.

Een ring kleiner maken kost € 37,75. Dit is ongeacht het formaat van uw ring en hoeveel de ring kleiner gemaakt moet worden. Alle bedragen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten .

Het vergroten kost altijd € 57,75 inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten. Ongeacht hoe groot of hoe klein de ring is en hoeveel de ring groter gemaakt moet worden.

Ja, als de ring gemaakt is van goud, witgoud, zilver of platinum kan dat. Bevat de ring kleurstenen, dan worden deze extra beschermd tegen de hitte tijdens de werkzaamheden.

Ja, als de ring gemaakt is van goud, witgoud, zilver of platinum kan dat. Bevat de ring kleurstenen dan worden deze extra beschermd tegen de hitte tijdens de werkzaamheden.

Ja dat kan. Tijdens het vergroten of verkleinen houden we vanzelfsprekend rekening met de gravure zodat de tekst intact blijft.

U kunt langskomen met de ring, maak via de website een afspraak in de kalender, met 20 minuten is uw ring klaar.

Ja dat is geen probleem. De edelsmid zorgt ervoor dat de stenen niet beschadigen tijdens het op maat maken van de ring.

Dat is wel verstandig. Voorkom daarom teleurstellingen; check voor de zekerheid uw ringmaat nog een keer en geef dit dan aan ons door.

In 4 werkdagen heeft u uw ring weer terug. Dat is inclusief het ophalen, het op maat maken van de ring en terugbezorgen. Vooropgesteld natuurlijk dat u thuis bent als de ring bij u wordt opgehaald en bezorgd kan worden.

Ja dat kan als u hiervoor een afspraak heeft gemaakt. Een afspraak kunt u maken via de online [kalender]als u aangeeft dat u de ring zelf komt brengen.

Ja dat kan zeker. Als u een afspraak heeft gemaakt om uw ring op maat te maken, hebben wij alle tijd voor u. Gemiddeld kost het op maat maken zo’n 20 minuten.

Dat is afhankelijk van uw woonplaats. In het bestelproces, nog voor de betaling, wordt dat automatisch voor u uitgerekend.

Helaas kan niet worden uitgesloten dat uw ring kwijt raakt. Wel beloven wij u dat we er alles aan doen om uw ring weer keurig bij u thuis te laten bezorgen. Ring op Maat werkt met de zeer betrouwbare pakketdienst UPS die de ring persoonlijk bij u ophaalt om haar vervolgens rechtstreeks bij Ring op Maat te bezorgen. Zodra de ring klaar is en als de ring door UPS is opgehaald ontvangt u een e-mail. Wanneer de ring in een uitzonderlijk geval kwijtraakt gedurende de tijd dat het bij Ring op Maat is of tijdens het transport terug van Ring op Maat naar u, dan is de ring verzekerd door Ring op Maat. Zodat in ieder geval de materiële schade gedekt is. De verzekering van de ring tijdens het transport van uw huis naar de edelsmid toe, moet wel door u geregeld worden. Dit transport valt uitdrukkelijk niet onder onze verzekering en kunt u regelen via UPS.

Nee, tenzij u dit zelf regelt. U kunt dit apart regelen via UPS. Wij willen u dringend adviseren om het transport naar Ring op Maat toe wel te verzekeren.

Ja, vanaf het moment dat de ring wordt ontvangen door Ring op Maat is de ring verzekerd tot het moment dat u weer tekent voor ontvangst door Ring op maat.

Zodra de ring is opgehaald door UPS, ontvangt u daarvan een e-mail zodat u weet dat de ring onderweg is.

Als u ervoor kiest om de ring te laten ophalen dan ontvangt u een e-mail wanneer de koerier komt. Dit is tijdens werkdagen op reguliere werktijden. Mocht dat niet uitkomen, neem dan contact op met UPS. De contactgegevens daarvoor vindt u ook in de email.

Als de ring klaar is, krijgt u een email dat de ring terug wordt gebracht en hoe laat de koeriersdienst verwacht de ring bij u te kunnen afleveren. Als dit niet uitkomt, kunt u hierover contact opnemen met de koeriersdienst zelf. De contactgegevens daarvoor vindt u in de e-mail.

Natuurlijk. U kunt ons altijd mailen of chatten met een foto van de ring, om persoonlijk advies te vragen.

Uw ring wordt op maat gemaakt door één van de edelsmeden van het edelsmedenteam van Ring op Maat. Als u vragen heeft over het groter of kleiner maken van uw ring kunt u altijd contact opnemen met de voor u geselecteerde edelsmid.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.